Glove Box Isolator

Werken onder een beschermde atmosfeer in een laboratorium, doet u het best met een Glove Box Isolator. In verschillende uitvoeringen zijn er boxen beschikbaar om veilig in een volledig afgesloten ruimte te werken. Dankzij de compacte en lichte uitvoeringen zijn de Glove Box Isolators van Scala Scientific eenvoudig te verplaatsen. Op die manier kunt u ze overal inzetten waar u maar wilt.

Met een Glove Box Isolator werkt u onder veilige omstandigheden

Wanneer u werkt in een laboratorium met gevaarlijke stoffen, biedt een Glove Box Isolator de mogelijkheid om dit onder veilige omstandigheden te doen. Iedere box heeft zo zijn eigen kwaliteiten en specialiteiten. De Compact Glovebox biedt grote voordelen wanneer giftige stoffen zoals asbestvezels of andere schadelijke vloeistofdampen getest moeten worden. De 890-THC blinkt op zijn manier uit in het nauwkeurig beheersen van temperaturen en relatieve luchtvochtigheid in een volledig afgesloten ruimte.

Bekijk welke Glove Box Isolator voor u het aantrekkelijkst is

Zoekt u een afgesloten box waar u met twee of zelfs vier mensen tegelijk kunt werken? Of zoekt u naar een Glove Box Isolator met een bepaalde specialiteit? Bij Scala Scientific vindt u altijd datgene waar u naar op zoekt bent. Vraag een offerte aan of bekijk ons aanbod van Glove Box Isolators. Bel +31 318 64 27 85 en stel uw vragen aan ons ervaren personeel. Wij dragen graag bij aan een veilige werksfeer binnen uw bedrijf.

Andere bezoekers bekeken ook:
Glove Box Isolator | Laboratorium instrumenten | Laboratorium apparatuur

  • Snelheid & flexibiliteit
  • Modernste technieken
  • Professioneel & kwalitatief

Neem direct contact op!

Velden met * zijn verplicht