Diensten

Service & Onderhoud

Het Scala Scientific service team bestaat uit ervaren technici die 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat staan in geval van calamiteiten aan uw apparatuur. Onze techneuten zijn STEK erkend en hebben jarenlange ervaring in het oplossen van storingen, plegen van onderhoud en aanbrengen van modificaties aan bestaande apparatuur.

Onze specialiteit: Snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid!

Met preventieve onderhoudscontracten proberen wij storingen tegen te gaan. Daarbij komt dat u met een onderhoudscontract gegarandeerd bent van, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en een bruikleen -86°C vriezer, koelkast of vrieskast bij urgente storingen.

Hieronder vindt u een korte opsomming van de werkwijze van Scala Scientific met betrekking tot onderhoud en service:

Externe opslag (voldoet aan GDP regelgeving, goedgekeurd door IGZ)

Naast het leveren van hoogstaande apparatuur voor sample opslag verzorgen wij tevens externe opslag (en bijbehorend transport) van uw waardevolle samples bij temperaturen tussen +200ºC en -196ºC onder GDP, EU-GMP en ISO17025 regelgeving en richtlijnen.

In het hart van de Nederlandse Biotech wereld, het Leiden BioScience Park is een afgesloten ruimte ingericht en voorzien van de nieuwste veiligheidssystemen. In de ruimtes staan door Scala Scientific geleverde -80ºC vriezers, -20ºC vriezers, koelkasten en -196ºC stikstofvaten.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Cryo Reliance.